Lattiapohdintaa


Näin toisella kerralla rakentaessa huomaa jänniä asioita. Edellinen rakennettiin melko huolettomasti, ensin lyötiin pohja lukkoon, kilpailutettu on ja sitten vasta pohdittiin niitä pienempiä juttuja kuten keittiötä tai lattiamateriaaleja. Käytännössä siis oli sabluuna mihin aseteltiin se minkä siihen pystyi. Nyt meillä on melko valmis pohja mutta pyritään saamaan kaikki yksityiskohdat mietittyä niin että loppu sujuu kuin tanssi vaan! Tai sinne päin..

Noh, viime päivinä tapetilla on ollut lattia. Meillä on nykyisessä laatoituksen lisäksi sekä parkettia että laminaattia mutta kumpaakaan ei haluta enää uuteen. Parketti hyvin pehmeänä materiaalina ei meille sopinut ison koiran ja pienten lasten vuoksi.

Osa lattiasta tulee toki laatoituksella mutta mahdollisesti mikrosementti on myös yksi vaihtoehto. Näiden lisäksi todella mielenkiintoinen vaihtoehto on linoleum, joka olisi hyvin ekologinen, pehmeä ja kestävä vaihtoehto.






Kunhan löytäisi oikean värin vielä.. siihen liittyen haettiin tänään muutama mallipala. Yksi näistä vaikutti oikein hyvältä ja oli melko lähellä nykyistä lattialaattaa!

Kommentit