Wuhuu! Maatyöt alkoivat Ryhtirakennuksen kanssa



Meillä kävi hyvä tuuri ja saimme rakennusluvan kuukaudessa! Nyt eilen meillä sitten alkoivat maatyöt. Jännitystähän meillä on aiheuttanut monikin seikka matkan varrella. HSY:n liittymäkohta löytyi naapuritontin toiselta puolelta ja aluksi emme paikantaneet sitä edes kartan avulla. Tästä meille koituu jonkin verran lisäkustannuksia kun joudumme kaivamaan n. 20 metriä ja rikkomaan kävelytien asfaltinkin.


Pohjatutkimuksen tulos oli pääosin ihan mukavan kuuloinen, mutta pientä epävarmuutta aiheutti porauksen päättyminen kallioon, kiveen tai muuhun melko lähellä maanpintaa talon takaosassa. Muutaman unettoman yön vietinkin ennen maatöiden aloittamista..

Nyt näyttää siltä että huoleni oli turha. Maa-aines vaikuttaa olevan oikein mainiota, pääosin hiekkaa ja joitakin kiviä! Kalliota ei tainnut meille nyt osua :)

Taas jälleen kerran on kuitenkin todistettu että luotettavat ja ammattitaitoiset kumppanit rakentamisessa ovat kultaakin kalliimpia. Meillä oli Simo ja Sami edellisenkin talon maatöitä hoitamassa emmekä edes kysyneet muualta tällä kertaa. Firman löytää Ryhtirakennus nimellä ja meidän instassa on lisää kuvia. Lämpimät suosittelut tälle porukalle, mahtavaa ammattitaitoa!

Kommentit