Mistä kaikki sai alkunsa..

Monet sanovat omakotitalon rakentamisen jälkeen, ettei koskaan enää. Voi olla, että aika kultaa muistot jo viidessä vuodessa, sillä me olemme lähdössä tähän projektiin nyt hyvillä mielin jo toista kertaa. Monet ovat kysynyneet että miksi? Meillä on kaunis koti hyvällä paikalla ja uusi kotimme tulee myös olemaan hyvin lähellä ensimmäistä.

Ajatus on kypsynyt muutaman vuoden ajan. Nykyinen kotimme on suunniteltu ruutupaperille ja toteutus on sinänsä edelleen reunaehdot huomioiden oikein kelpo! Silti usea pikkuasia on mietityttänyt kun ei kerralla aina kaikkea saa. Pohtiessamme pieniä muutoksia syntyi ajatus että mitä jos samalla rakentaisi kokonaan uuden. Paikka on kuitenkin meille aivan täydellinen, emmekä missään nimessä halunneet muuttaa pois. Siksi haasteita tuottikin sopivan tontin löytyminen juuri sieltä missä halusimmekin asua.

Tämä blogi on syntynyt tarpeesta dokumentoida projektin eteneminen mahdollisimman hyvin. Kahden pienen lapsen kanssa ja arjen kiireissä kaikki keinto täytyy ottaa käyttöön. Meillä on myös käytössä yhteinen sähköposti ja molempien puhelimissa sovellus johon linkit, ideakuvat ja kilpailutukset saadaan kivasti ja reaaliaikaisesti talteen. Näistä lisää myöhemmin!

Tervetuloa mukaan seuraamaan rakennusprojektia, jossa olisi tarkoitus saada aikaiseksi valoisa, kohtuullisen hintainen ja kompakti talo rinteeseen!


Kommentit